Maalrite riided – miks maalrid kannavad valget?

maalrite riided - miks maalrid kannavad valgetMaalrite riided- oled kunagi mõelnud miks professionaalsed maalrid kannavad pealaest jalatallani valgeid tööriideid?

Sa pole ainuke. Valge tööriide ajalugu küündib 19. sajandisse, seda peeti Euroopa maalrite ametiühingu vormiriietuks, seega võib kindlalt väita, et valget värvi töörõivaid on maalrid kandnud vähemalt 200 aastat.

Kuigi ühest kindlat vastust pole, siis peamine põhjus on see, et maalrite töömaterjalid on valdavalt valged – mitte ainult värv, vaid ka paljud ettevalmistusmaterjalid nagu krohv, pahtel, savi ja lubi. Valged tööriided aitavad peita erinevate materjalide piisku ja plekke, muutes need silmale märkamatuks.

Valge tööriie näeb välja puhas ja seda muljet on kerge saavutada, sest valgeid tööriideid saab valgendada. Valgendaja on üks efektiivsemaid riide puhastajaid, kuid see töötab ainult valge riidega. Kõik teised värvid, peale mitmeid pesukordi tuhmuvad ja kaotavad oma värvi, kuid valge on erand, teda tuleb lihtsalt õigesti pesta.

Välitingimustes töötades, eriti päikselisel päeval, peegeldab valge tööriie kuumust tagasi. Must riie, vastupidiselt, neelab kuumuse endasse ja ajab higistama.

Maalrite riided - miks maalrid kannavad valget? 1

Valged tööriided on puhtuse, professionaalsuse ja positiivse mulje kandjad. Lisaks maalritele kannavad valget ka kokad, medõed ja arstid, küsimusele miks, võiks vastata sarnaselt.

Põhjusetele, miks rokkfännid kannavad musta, miks mootorratturid kaanavad nahkpükse ja miks klounid on naljakad aga miimikunstnikud tõsised, võib samuti otsida loogilisi vastuseid, kuid tõde võib olla veidi lihtsam. Nii on alati olnud.

Rääkides veel loogiliste vastuste leidmisest, siin on veel üks põhjus, miks maalrid valget kannavad: Maalrid kannavad valget, sest nad on tegelikult inglid Maal, kes teevad oskustööd, mida ülejäänud teha ei taha. Ärge küsige neilt, miks nad kannavad valget, vaid küsige hoopis kus nad oma tiibu peidavad.

Nüüd on aeg suunduda maalrite tootevaliki juurde ja leida endale professionaalsed tööriided – https://www.flamelle.com/tooted/maalrite-riided/.