Softshell jope 3 kõige paremat omadust

Softshell kangas on asendamatu materjal mis sobib kandmiseks pea 75% aastast, ta on meie kliima jaoks loodud. Esimeste kevadiste ilmade tulekul tekib soov kanda midagi kergemat kui talvejope. Teisest küljest tuleb hoida ennast soojas, et mitte petliku ilma tõttu haigeks jääda. Kas see pole mitte iga-aastane probleem? Lähed välja ja on liiga külm või on liiga palav? Kandsid veel märtsikuu algul paksu talvejopet ning kevadpäike pani su keha hingistama? Siinkohal ongi softshell jope parim lahendus.

 

1. On vetthülgav ja tuulekindel Vetthülgaval softshell jopel libisevad vihmapiisad mööda jope pealispinda maha. Suuremate sademete puhul see nii enam ei toimi. Sellisel juhul soovitame lamineeritud veekindla membraaniga jopet, tepitud õmblustega, siis on softshell jope ka veekindel.

2. Laseb kehal hingata Softshell kangas on valmistatud nii, et õhumolekulid, mis on väiksemad, pääsevad liikuma ja veemolekulid, mis on suuremad, ei pääse. Nii saabki softshelli jope olla hingav ja vetthülgav üheaegselt.

3. Hoiab sooja – Jopet on võimalik osta voodertatud õhukse fliisiga ja ilma. Fliisiga vooder hoiab paremini sooja ja on pehme. Ilma fliisita softshell jopet on võimalik erinevate riidekihtidega kombineerida. Selliselt saab teda kasutada nii kevadel , suvel kui ka sügisel ja talvel.

 

Softshell jope 3 kõige paremat omadust 1

Mida silmas pidada?

Softshell jope on universaalne, see sobib kandmiseks -10C kuni +10C. Selliselt saab nimetada teda ka mõõduka ilma jopeks. Kui väljas on aga üle kümne kraadi sooja või kui kandja aktiivne tegevus tõuseb liialt kõrgele on jopel kehasoojuse välja juhtimine raskendatud. Õhk ei pääse sellisel juhul piisavalt kiiresti liikuma ja siis tuleks mõelda alterniivide peale. Kui aga külmakraadid on madalamal kui miinus kümme, tuleks jope alla soojemaid kihte lisada võid kanda talvejopet.

 

Sobib kandmiseks igal aastaajal

Softshell jope on igati kasulik investeering, kuna jopet on igal aastaajal hea haarata. Tema kasutamist leiab kergelt niiske ja tuulise ilmaga, hoiab soojas ja laseb sealjuures kehal hingata. Selline jope ei jää kohe kidlasti kappi seisma ja leiab kasutust rohkematel kordadel kui oskad arvata.  Softshelli jope sobib kandmiseks ka siis, kui sa täpselt ei tea, kas sul hakkab talvejopega väljas palav või vesti/pusaga külm, ka siis kui õues võib tulla vihma või puhkeda suur tuul. Softshell hoiab sind kaitstuna mõlema eest.

Tutvu meie softshell jopede tootevalikuga siin.