Reklaamrõivastele trükkimine ja tikkimine.

Räägime reklaamrõivastest. Igaüks kellel on varuks mõni disainiidee, see ei pea olema keerukas vaid võib olla täiesti juhuslik pilt, sõnum või kujutis mis on sulle meeldinud. Meie saame selle idee lihtsa vaevaga ellu viia.

Reklaamrõivas ongi selline riideese mis on täiesti ilma igasuguse märgita, valmistaud erinevate logode/kujutiste peale tikkimiseks, pressimiseks või trükkimiseks. Reklaamrõivad on suureks abiks alustavale ja ka juba pikemalt tegutsenud ettevõttele. See on üks lihtsamaid reklaamimis võimalus mille suurimaks kasuteguriks on aeg. Reklaamrõivast kandes ja kasutades saame olla pildis tunduvalt kauem kui mõne virtuaalse või vabaõhu reklaamina ja muuta end või ettevõte märgatavaks igal momendil ilma vaevata, lihtsalt kanna reklaamrõivast oma logo või pildiga.

Meile meeldib teha inimeste ideid reaalsuseks, tarvitseb vaid oma soov meile teele panna. Nagu pildil näha kannatab mikrofiiber käterätik
Reklaamrõivastele trükkimine ja tikkimine. 1
peale vee ka lennukat sõnumit.

 

Reklaamrõivaid leiad meie menüüst REKLAAMRÕIVASTE alt. Kõik sealsed tooted on sobilikud trükkimiseks. Toodete värvivalikud on laiad, valikus on riideid meestele, naistele ja lastele. Tootevalikus on nii T-särke, lühikese ja pika varrukaga, dressipluuse ja fliise, seelikuid, pükse ja retuuse, kampsuneid ja kardigane jne. Kindlasti leiad sealt endale sobiliku toote.

 

Lihtne viis meile kirjutada on valida meie TEENUSTE seast omale sobilik trükkimisviis ja sealse vormi abil saada oma pilt ja lühike kirjeldus mida soovid. Meie saame kirja kätte ja teeme sulle hinnapakkumise.

Niisiis laseme oma mõtetel triivida mööda loomingulisi radu. Oleme positiivsed ja rõõmsad.