Miks valida FLAMELLE tööriie?

MEID VÕIB USALDADA

Flamelle OÜ on tegutsenud tööriiete turul aastast 1997. Ettevõtte algusest saati oleme hoolinud oma klientidest ja töötajatest kellega on pikaajalised koostööd. Õmblejatel on Flamelles suur töökogemustepagas, valmistades töörõivad vastavalt kliendi soovile ja valikutele. Meie peamine rõhk on valmistada töörõivad erinevatesse töötingimustesse pidades silmas ohutust, liikumisvabadust ja mugavust. Mitmed koostööpartnerid on usaldanud meie pikaajalist tööturul tegutsemise kogemust ja tööriiete valmistamise efektiivsust.

OLEME PAINDLIKUD

Flamelle valmistab tooteid erineva värvilahendusega. Näiteks kõrgnähtav kollane või oranž koos tumesinise või musta kangaga. Kangaste värvivalik on välja toodud pildil koos koodidega (vaata altpoolt). Nende seast saab omavahel sobitada kõiki nii nagu tellija ettenägemus töörõivast on.

Töörõivaste valmistamisel on olulisel kohal taskud, helkurribad, reguleeritavus, soonikud ja muud. Kõik sellega seonduv on võimalik omal valikul lisada või ära jätta. Näiteks ID-kaardi tasku on mõnes ettevõttes oluline, teisel mitte. Siis saame selle asendada kas tavalise kalpiga taskuga või üldse ära kaotada. Varruka soonikud saame teha pöidlaavaga ja ilma. Helkurribad  saame paigutada keha keskosasse kui ka õlgadele või rinnale,olenevalt soovist. Kõike on võimalik muuta ning sama kehtib ka tööpükstele.

Miks valida FLAMELLE tööriie? 1

VÕTAME VASTUTUSE

Oleme võtnud vastutuse töötajate turvalisuse ja ohutuse ees, valmistades ohtlikesse keskkondadesse töörõivaid. Me jälgime järjepidevalt tööohutusnõudeid ja kasutame vaid sertifitseerituid kangaid.

Flamelle töörõivaste kangad on Euroopa päritoluga ning vastavad Euroopa direktiivi 89/686/EMÜ nõuetele, materjalid on testitud nahasõbralikuks. Tööriiete mudelid on sertifitseeritud Soome Töötervishoiu Instituudis FIOH.

Meie tulekindlad riided koosnevad puuvilla ja polüestri segust (Proban), kangas on testitud nahasõbralikuks. Keevituses oleks vajalik kasutada paksemat puuvillast kangast: 100% puuvilla 350g-420g ning elektrikutele soovitame õhemat 75%puuvilla, 24% polüestrit,1%antistaatilist kiudu või 99%puuvilla , 1% antistaatilist kiudu 290g-350g või puuvilla. Kanga valikus lähtume alati tööiseloomust ja selle kandjast.

Miks valida FLAMELLE tööriie? 2

 

 

 

 

KOOSTÖÖPARNERID

Me valmistame tööriideid nii Eesti kui Soome turule. Oleme sõlminud koostöölepingud mitmete suurettevõtetega nagu PEAB, ROVAKAIRA, TOFTAN, SOOME POST, LEONHARD WEISS,HELME GRAANUL ja paljude teistega. Tööriiete valmistamisel on oluline kliendi ja ettevõtte vaheline suhtlus, mille käigus valmistame täisväärtusliku tööriide vastavalt tema erialale ja mõõtudele. Sobiv tööriietus tuleb valida vastavalt töö iseloomule ning peab olema õige suurusega. Töörõiva üks esmaseid funktsioone on töötaja kaitsmine, mistõttu on töörõivakangastele loodud omad nõudmised koostise ning kiudude sisalduse osas. Töörõivaid tuleb tihti ja kõrgel temperatuuril pesta, on oluline, et need oleksid valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest materjalist. Koostööpartnerid on usaldanud meie pikaajalist kogemust olles töörõivaste tootjaturul.